zorgverzekering

Ben je aanvullend verzekerd? Controleer dan jouw aanvullende verzekering voor 2021.

Het einde van het jaar nadert en dat betekent dat je jouw zorgverzekering voor het komend jaar kunt aanpassen. Waar de vergoeding voor zorg vanuit het basispakket bij iedere verzekeraar gelijk is, zijn er grote verschillen in vergoedingen te vinden in de aanvullende verzekeringen.

Er zijn zorgverzekeraars die het bedrag voor de vergoeding van complementaire zorg (waaronder hypnotherapie) hebben verlaagd.  Ik raad je daarom aan te controleren of jouw vergoeding voor complementaire zorg in 2021 bij jouw huidige verzekeraar nog voldoet aan jouw behoefte.

De vergoedingen voor hypnotherapie door de zorgverzekeraars voor 2021 staan op de website van de Zorgwijzer: https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/hypnotherapie