Bill Bengston, hands-on healing

Dr. William F. (Bill) Bengston is een Amerikaanse wetenschapper die onderzoek verricht naar energetisch genezen. Hij doet dit middels een techniek die hij de naam ‘Cycling’ heeft gegeven. Deze techniek vormt de basis van zijn wetenschappelijke onderzoek naar de effecten van energetisch genezen bij kanker.

Laboratorium muizen krijgen een zeer agressieve vorm van borstkanker ingespoten. Zonder behandeling blijven geen van de muizen langer dan 27 dagen in leven. Als de muizen echter behandeld worden met hands-on healing dan zijn ze na 27 dagen nog in leven en is de tumor verdwenen. De muizen blijven gezond tot het einde van hun natuurlijke levensverwachting.

Een YouTube presentatie van Bill over zijn onderzoek op een conferentie in 2014 duurt 47:04 minuten.

Op een conferentie in San Francisco verteld Bill over een healing experiment met bananen. Een experiment wat je eventueel ook thuis kunt doen. Het YouTube filmpje duurt 29:14 minuten.

Henk Fransen is arts en schreef in 2014 ‘handboek kanker’. Henk heeft aan Bill gevraagd om in Nederland een workshop te komen geven. Van 6 tot en met 10 december 2019 staat een 4-daagse workshop ingepland die live vanachter je computer thuis te volgen is.

Wil jij Bengston’s manier van energetisch genezen leren? Kijk dan op www.henkfransen.nl

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *